Doorzoek de site

Of bekijk alle producten

1 januari ’21

Cavex Bite&White 10 jaar whitening innovatie in Nederland

Er is er een jarig, Cavex Bite&White bestaat 10 jaar! In 2010 startte Cavex Holland BV met haar whitening oplossingen. Met Cavex’ unieke bleekgel als drijvende kracht, is het Bite&White portfolio inmiddels uitgegroeid is tot een compleet assortiment voor snelle en veilige bleekbehandelingen.

10 jaar Cavex Bite&White

Uitgebreid portfolio met voor ieder wat wils
Wij zijn trots op wat wij in de afgelopen 10 jaar met Cavex  Bite&White hebben bereikt. Er is voor ieder een passende bleekoplossing. Ons Bite&White whitening portfolio is steeds verder uitgebreid door verschillende innovaties. Naast de losse syringes, de ABC Masterkit en de voorgevulde Ready 2 Use bitjes is er nu ook het 3 syringes pack voor een touch-up behandeling.

Traktatie: 10 jaar Cavex Bite&White met aantrekkelijke promoties
Wie jarig is trakteert! Tien jaar Cavex Bite&White vieren wij graag met u samen. Cavex trakteert en u kunt nu profiteren van aantrekkelijke promoties. Wilt u uw patiënten op een veilige en pijnloze manier een stralend witte lach bezorgen? Profiteer dan nu van onze aantrekkelijke promoties en bestel meteen via de bestelpagina. Wij wensen u veel plezier met 10 jaar Cavex Bite&White.

Kijk voor meer informatie over onze whitening oplossingen op de productpagina.

Bent u benieuwd wat tandartsen van onze premium whitening oplossingen vinden?  Lees hier het volledige rapport met citaten van tandartsen.